Tänä aamuna saatu sähköposti marokkolaiselta kristityltä:

"Valitettavasti huonot uutiset kuuluvat jatkuvasti päivittäiseen elämään Marokossa.  

Uusi kertomus alkoi viime perjantaina joulukuun 3.:na p:nä Errachidia-nimisessä kaupungissa (kaakkois-Marokossa).  Monien 'Facebook' -yhteydenottojen jälkeen, marokkolainen kristitty maan pohjoisosasta (kahden amerikkalaisen miehen kanssa) päätti mennä tapaamaan henkilöä, joka sanoi olevansa kiinnostunut kristinuskosta ja tarvitsi Raamatun.  Joten facebookin välityksellä he päättivät päivästä ja paikasta (kahvilassa Errachidian kaupungissa).

Ja kuten aiemmin oli päätetty, marokkolainen kristitty tapasi ystävänsä kahvilassa (kaksi amerikkalaista miestä olivat samassa kahvilassa nähdäkseen mitä tapahtuu!!!).

Ja kuin amerikkalaisissa filmeissä, salainen poliisi tuli suoraan kristityn miehen luo ja vei hänet (yhdessä miehen kanssa, jota hän oli tullut tapaamaan) poliisiasemalle jo ennen kuin kristitty antoi Raamatun!!!

Toinen kahdesta amerikkalaisesta seurasi heitä nähdäkseen mihin poliisi miehiä vei!!!

Sillä aikaa toinen amerikkalainen, joka odotti kahvilassa pidätettiin myös.  Häntä pidettiin poliisiasemalla 6 tuntia!!!

Marokkolainen kristitty oli pidätettynä lauantaihin 4. joulukuuta klo 17.00 saakka (48 tuntia).

Tilanne on edelleen vaikea Marokossa!!!

Ole hyvä ja rukoile kirkon puolesta ja, että evankelioiminen ei loppuisi, vaikka kaikki kristityt pantaisiin vankilaan.  Jumalamme on elävä ja ihmisillä on jano Jumalan puoleen!!! 

(Lähetän sinulle kaikki yksityiskohdat, jotka mahdollisesti saan tietooni.)"