Tänään David lähti Kyprokselle muutamaksi päiväksi eli palaa lauantai-iltana ja sitten lähtee sunnuntaina Pariisiin televisiojumalanpalveluksien kuvauksiin LifeAgape -järjestön tiloissa.  Kuvauksen organisointi on ollut perin raskasta.  Taas on ollut monia kapuloita rattaissa.  Esimerkiksi eilen kaksi jumalanpalveluksiin osallistujaa peruivat tulonsa.  Syy oli varsin ymmärrettävä, mutta ajoitus oli huono.  Miltei viime hetkellä.  Samoin toinen ystävä, joka soitti eilen yhteensä kolme kertaa vasta viimeisellä kerralla illalla ilmoitti olevansa myöhässä.

Amina, Zawhara, Nadia (nämä ovat naisia) ja Jean ovat tulossa.  Lisäksi kaksi muuta uutta henkilöä, joiden nimiä en edes tiedä.  Rukoilkaa näiden ystävien puolesta.  Amina on erittäin luotettava ja vakaa kristitty marokkolainen rouva.  Hänen kanssaan tunsin todella hengen yhteyttä.  Hän on lähtöisin orpolapsi, joka on lapsuutensa joutunut kiertelemään milloin missäkin    Marokossa.  Amina on seurannut kaikkia Davidin televisio-ohjelmia ja oli onnellinen, että he voivat nyt tehdä yhteistyötä.  Amina ei osaa kirjoittaa eikä lukea, joten tämä on aina otettava huomioon.

Nadia on nuori kristitty, jolla on suunnattomasti kysymyksiä, epäilyksiä ja pelkoja.  Toivottavasti hän kasvaa näiden ohjelmien teon myötä samoin kuin Zawhara .

Souâd (marokkolainen rouva) ja Olivier (ranskalainen nuorimies) hoitavat LifeAgapen työntekijöinä kuvaukset ja kaiken teknisen puolen.  He tarvitsevat totisesti myös rukousta.