Arabiankielinen, ”virtuaalinen” kotikirkko järjesti ensimmäisen tilaisuutensa Life Agape’n studiolla Pariisissa helmikuussa 2013.  Sen pyrkimyksenä on palvella Pohjois-Afrikan kristittyjä ja viedä evankeliumi kuultavaksi niille, joille se on tuntematon. 

Paikalla oli yhdeksän hankkeesta innostunutta pohjoisafrikkalaista, joista kuusi muodostaa lopullisen tiimin.  Kotikirkko-ohjelman suunnittelee ja johtaa Sansan lähetystyöntekijä David Ezzine.  Ohjelman nimi arabiankielestä suomennettuna on ”Tulkaa mukaan”.

Aloite satelliittitelevision jumalanpalveluksiin tuli Pohjois-Afrikasta.   Seurakuntayhteyteen pääsy tällä alueella on monista syistä vaikeaa.  "Lähin seurakunta minulle on 450:n kilometrin päässä", kertoo algerialainen kristitty.  Hänellä on kuitenkin lautasantenni sekä mahdollisuus päästä internetiin.

Näiden ohjelmien tarkoitus on myös opettaa muutaman henkilön ryhmälle kuinka organisoida jumalanpalvelus.      

Ohjelman aluksi katsojat vastaanotetaan osaksi virtuaalista kotikirkkoa, jonka jäsen jokainen katselija on.  Liturgian osana on pohjoisafrikkalaisten itse sanoittamia ja säveltämiä lauluja.  Jumalanpalveluksen keskeinen osa on luonnollisesti saarna, jonka pitää Ezzine .  Uskontunnustuksen ja ”Isä meidän” –rukouksen opetus kuuluu liturgiaan.

Virtuaaliseurakuntaan liittyi muusikkona toimiva egyptiläinen Mounir, vaikka jumalanpalvelus on kielellisesti pohjoisafrikkalainen.  Jokainen käyttää kieltä, jota tavallinen marokkolainen, algerialainen tai tunisialainen ymmärtää.  Mounir on sopeutunut erinomaisesti tiimiin.

Tähän mennessä on kuvattu 52 ohjelmaa.  Sattuneista ongelmista johtuen, ohjelmasarjan lähettäminen SAT7:n kautta sekä Nile Sat:ia ja Hotbird’iä käyttäen alkoi vasta tammikuussa 2014.  Alkuperäinen aloitus sijoittui joulukuun 2013 ensimmäiseen sunnuntaihin.