Hänen nimensä oli Amina Al Filali.  Hän oli 16-vuotias.   Lauantaina maaliskuun 9. pnä hän surmasi itsensä rotanmyrkyllä.  Se tapahtui lähellä Tanger’in kaupunkia.   Syy hänen tekoonsa on saanut koko Marokon kiihdyksiin : Amina raiskattiin 15-vuotiaana ja hänen täytyi vasten tahtoaan avioitua raiskaajansa kanssa.  Tällainen järjestely on olemassa Marokon laissa ja sallii tytön raiskaajan näin välttyvän vankilatuomiosta avioitumalla uhrinsa kanssa.  Väkivallanteon uhrin (naisen) mielipidettä ei luonnollisesti tiedustellakaan.  

Tapahtuma on saanut aikaan laajan liikkeen internetissä (johon minä nyt liityn) ja muualla mediassa.  Liikkeellä on adressi, joka haluaa poistaa Marokon laista tämän rikosoikeuden kohdan.  Adressin nimi on «Me olemme kaikki Amina Al Filali’ja» ja se on löydettävissä Facebook’issa (Nous sommes toutes Amina Al Filali).  «Kyseessä ei ole ainoastaan lain kirjain, vaan kyse on tavoista.  Nainen nähdään objektina, mikä johtuu suoraan sanoen sivistyksen puutteesta ja erityisesti seksuaalikasvatuksen puutteesta », arvelee ranskankielinen päivälehti L'Economiste .

Muutama 300 henkilöä järjesti viime torstaina « sit-in’in » (istumamielenosoituksen), jonka kokoonkutsujana oli « la Ligue démocratique pour les droits de la femme » (Naisen oikeuksien demokraattinen yhdistys) Larache’n kaupungin tuomioistuimen edessä, jossa oli julistettu päätös nuoren teinitytön avioliitosta.