Salima oli meillä toimistossa kylässä eilen.  Hän on muuttanut tähän kaupunkiin, jossa on toimistomme.  Siten hän tuntee olonsa turvalliseksi.  Salima on marokkolainen kristityksi kääntynyt nuori nainen.  Eilen hän kertoi perheestään.  Hänen isovanhempansa äidin puolelta asuvat Marokossa, mutta Saliman vanhemmat asuvat Ranskassa. 

Isovanhemmat ovat kumpikin hyvin sairaita; ehkä jo lähellä lähtöä tästä ajasta.  Heillä ei ole varaa terveydenhoitoon.  Heidän toinen tyttärensä työskentelee kotiapulaisena ja saa hyvin pienen palkan, jonka hän antaa vanhempiensa terveydenhoitoon, mutta se ei ole riittävä.

Saliman äiti haluaisi niin kovasti mennä katsomaan vanhempiaan, mutta hänen miehensä ei päästä häntä eikä halua edes lähteä vaimonsa kanssa, jos vaimon yksin lähteminen ei hänelle sovi.  Saliman äiti elää täysin kodin seinien sisällä.  Ja Salima kärsii tavattomasti äidin puolesta.

Äiti odottaa aina Saliman tuloa, koska tämä on ainut, jolle äiti voi sydämensä vuodattaa.  Äidin kärsimys on niin raskasta Salimalle, että hän sairastuu joka kerta kotona oltuaan.

Salima on Jumalan armon voimalla antanut paljon anteeksi myös äidilleen, joka yhdessä isän kanssa aikoinaan pakotti hänet avioliittoon Saliman serkun kanssa siksi, että Salima on kristitty.  Nyt tämä kauhea aika on ohi ja Salima on antanut anteeksi äitinsä ymmärtämättömyyden.

Rukoile Saliman äidin puolesta, että hän kohtaisi Kristuksen ja isovanhempien puolesta aivan samaa.