Maanantai-iltana taisin olla jonkinlaisessa shokissa, kun Magdalenan Thim soitti kertoen Magdalenan viedyn ambulanssilla sairaalaan. Hän oli pudonnut hevosen selästä, kun hevonen ei suostunut hyppäämään esteen yli. Hän putosi kasvoilleen hiekkaan. Lääkärit päivystyksessä pelkäsivät pahinta, mutta Jumalan ihmeellinen varjelus oli Magdalenan seurana kaiken aikaa. Kasvoissa on yksi tikki, silmä mahtavan musta ja punainen, suussa lukematon määrä tikkejä, samoin huulissa usea tikki, kasvoissa mustelmia vähän joka puolella, yksi kylkiluu poikki, niskalihakset erittäin kipeät (kaulatuki) ja enpä tainnut unohtaa mitään, mutta kirurgi ihmetteli, kun yksikään hammas ei ollut pois paikaltaan.. 
Hätätapauksissa juutalaislääkäri Cohen oli mitä ystävällisin, kun kyselimme pääsemmekö lähtemään Israeliin, jonne Magdalenan pitäisi lentää huomenna. "Ilman muuta matkaan", sanoi lääkäri, "kyllä siellä poskitikki pois saadaan, muut putoavat itse."  Kipulääkeitä vaan tarvittava määrä mukaan.
Itse lennämme Suomeen lauantaina ja sunnuntaina Tel Aviviin ja siis Israeliin 
viikoksi. Tätä on odotettu!! Meillä on ihmeellinen Jumala! Totisesti!

Toivotamme teille siunattua pääsiäistä jokaiselle.

Jeesus on noussut ylös kuolleista! Ja syntimme on sovitettu!

Ensi viikko on siis hiljaista täällä blogissa, koska en ota mukaan tietokonetta, mutta sitten juhlan jälkeen tapaamme täällä.

OLE SIUNATTU