Tuon tietoonne tässä kiireellä sitä, että ne uudet kotijumalanpalvelukset tai virtuaalikirkko näkyvät nyt SAT7:n ohjelmistossa.  Mikä on mielestäni mahtavaa monen muun asian lisäksi on se, että voimme nähdä nämä DAVIDIN TIIMIN ohjelmat suorina lähetyksinä internetissä.

Napsuttelemme seuraavan osoitteen: www.sat7.org   ja eteen tulevalta sivulta katsomme kohdan: SAT7 Arabic, jota sitten klikkaamme.  Sitten voimme katsoa puolen tunnin ajan kotijumalanpalvelusta.  Tässä päivät ja Suomen kellonajat, jolloin ohjelma näkyy:

Lauantaisin 16.45

Tiistaisin 14.45

Nämä ohjelmat tulevat Nilesat -satelliitin kautta.  Lisäksi ohjelma näkyy kaksi muuta kertaa viikossa Hotbird-satelliitin kautta, mutta en ole onnistunut näitä ohjelmia löytämään netistä.  Jonkun kotona voi olla näkyvissä Hotbird-satelliitin ohjelmia eli silloin niitä voi katsoa suoraan televisiosta:

Maanantaisin 16.15

Sunnuntaisin 23.45

Arabiankielisen ohjelman katsominen ei varmaan tunnu perin innostavalta, mutta itse katsoessani (en minäkään ymmärrä oikeastaan mitään) rukoilen Jumalaa lähettämään vaikka ihan kansanjoukkoja Sanansa kuulolle ja puhumaan Pyhän Hengen voimalla ihmisten sydämiin heidän iankaikkiseksi pelastuksekseen.

Eikä netistä toki näy vain Davidin ohjelmia, vaan koko päivän siellä on SAT7:n arabiankielisiä ohjelmia, jotka välittävät pelastussanomaa muslimeille.