Istun tässä tietokoneeni ääressä ja en voi muuta kuin ajatella tuota otsikkoa.  Miten näenkään todeksi nuo sanat irakilaisen Justine'n elämässä.  En voi olla kertomatta tätä sinulle.

Opiskelimme aikoinamme kolme vuotta raamattukoulussa Chantilly'ssä ihan lähellä Pariisia.  Silloin laulunopettajanamme toimi amerikkalainen Linda Weber (rakas ystävämme), joka myöhemmin muutti moniksi vuosiksi Yhdysvaltoihin takaisin ja muutama vuosi sitten palasi lähetystyöhön Chantilly'hin.  Samassa kaupungissa asuu tällä hetkellä irakilainen Justine tyttärensä kanssa.

Justine etsi ensin internetin avulla "jumalaa" ja päätyi sitten lopulta katselemaan Al Hayat'in satelliittikanavaa (kristillinen kanava, jossa on myös Davidin ohjelmia).  Hän löysi jostakin ohjelmasta yhdysvaltalaisen numeron ja soitti siihen.  Al Hayat'in jälkihoitotyöntekijät lähettävät meille aika säännöllisesti yhteystietoja henkilöistä, jotka ottavat heihin yhteyttä Ranskasta.

Yhdysvalloista soitettiin meille ja kerrottiin Justine'sta ja saimme hänen puhelinnumeronsa.  Sara täältä toimistosta alkoi soittaa Justine'lle.  Kerron toisella kertaa hänestä hieman enemmän.  Saimme hänen osoitteensa ja yllätykseksemme hän asuu meille hyvin tutussa Chantilly'ssä.  Eilen soitimme sitten amerikkalaiselle Lindalle, joka lupautui huolehtimaan ilomielin Justine'n jälkihoidosta.  Saimme juuri Lindalta sähköpostia, jossa Linda aivan pursui iloa.  Justine asuukin hänen kotiaan vastapäätä sijaitsevalla kadulla.  Lisäksi Linda oli jo rukoillut, että saisi jonkin yhteyden tuohon irakilaiseen yhteisöön, joka on niin lähellä hänen kotiaan.

Eli Jumala johtaa etsijän internetin äärestä satelliittitelevisioon.  Sieltä Hän johtaa soittamaan toiselle puolelle maapalloa ja sitten Jumala johtaa soiton takaisin tälle puolelle maapalloa juuri meille.  Me taas tunnemme etsijän naapurin siksi, että yli 30 vuotta sitten päätimme opiskelumme miltei etsijän naapurustossa.