Tässä sähköposti, jonka saimme eilen illalla Algeriasta.

Rakkaat veljet ja sisaret,

Me pyydämme teitä rukoilemaan ja miksi ei jopa paastoamaan tukeaksenne veljeämme Mustapha Krim’iä (ystävämme jo 70-luvun lopulta lähtien M-L) ja koko Béjaia’n alueen seurakuntia (Algerian berberialuetta, Kabiliaa).  Eilen Mustapha kutsuttiin Béjaia’n kaupungintalolle, jossa kaupunginjohtaja ojensi hänelle tiedoksiannon SULKEA KAIKKI JUMALANPALVELUSPAIKAT Béjaia’n alueella.  Tiedoksianto kuuluu näin:  

"Kaikki kiinteistöt, joita käytetään pääasiallisesti kristittyjen jumalanpalvelukseen ja jotka sijaitsevat koko ”wilaya’n” (suomalaisittain ehkä maakunta) alueella, on suljettava.

Kaikkialla Algerian maaperällä suljetaan lopullisesti kaikki kiinteistöt, jotka ovat käytössä tai ovat tulossa käyttöön jonkin muun uskonnollisen toiminnan harjoittamiseen kuin islaminuskon.  Myös suljetaan kiinteistöt, jotka eivät ole saaneet laillisuuspäätöstä Kansalliselta ei- islamilaisten jumalanpalvelusten komissiolta.  Tämä asetuksen numero 03-06 säädöksien valossa.”   

Veljemme ja sisaremme jatkavat jumalanpalveluksiaan tästä tiedonannosta huolimatta. Herramme taistelee puolestamme ja Hän on oikeutemme.  Hänen nimessään me saamme voittoja.

 

Kiitän teitä tuestanne rukouksessa ja ilmoittelen teille jatkosta.

 

Nadia Khouane