Näima on 33-vuotias marokkolaisrouva, joka asuu Marseillessa.  Hänellä on pieni poika nimeltään Zakaria.  Näima avasi sydämensä Jeesukselle puolitoista vuotta sitten.  Näiman Pariisissa asuva sisar teki saman ratkaisun hieman ennemmin.

Näima lähti sisarensa kanssa Marokosta vuonna 2002 Ranskaan töihin ja uuteen elämään, joka olisi parempi kuin heidän elämänsä Marokossa.  Ranskassa heistä tuli aktiivisia muslimeja.  Tytöt päättivät yhdessä pysyä uskollisina islamille, joka on uskonto, joka sitoo heidät yhteen perheensä ja maansa kanssa.

Eräänä päivänä Näima halusi mennä katoliseen kirkkoon ja pyytää siellä Jumalalta aviomiehekseen muslimia ja, että hän voisi saada lapsia.  Näima pelkäsi olevansa steriili, koska monet naiset hänen perheessään ovat steriilejä.  Hänen vanhimmalla sisarellaankaan ei ole lapsia.

Näima menikin tuohon kirkkoon, sytytti kynttilän ja esitti toivomuksensa.  Kirkosta hän lähti kotiin toivoen Jumalan täyttävän hänen toiveensa.

Sinä yönä Näima näki unta.  Maria Jeesuksen äiti sanoi hänelle: minä tulen pyyhkimään kyyneleesi ja annan sinulle sydämesi toiveen.

Hieman myöhemmin Näima tapasi aviomiehensä.  Hän oli muslimi, alkuperältään hindu.  He avioituivat yksinkertaisesti moskeijassa imamin siunaamina.  Näima sai pojan, josta tuli todella hänen elämänsä keskipiste.

Näima kertoo lisää ensi viikolla...