Työ sujuu kyllä sieltä Suomestakin käsin.  Tässä hänen eilen saamansa puhelinsoitto Faissal'ilta:

Faissal on marokkolainen mies, joka asuu Keski-Italiassa.  Hän kertoi isänsä toimivan Marokon kuninkaan asettamana syyttäjänä Rabat’in kaupungin tuomioistuimessa.

Faissal työskentelee ravintolassa.  Hänellä on kolme veljeä ja sisar, jotka kaikki asuvat samassa kaupungissa kuin Faissal.  Vanhin veljistä on kaupungissa olevan moskeijan imami.

Faissalilla on italialainen tyttöystävä ja he haluavat solmia avioliiton.  Hänen imami-veljensä sanoi hänelle, että veli voi solmia avioliiton vain sillä ehdolla, että tämä ”kristitty” nainen kääntyy islaminuskoon.  Sitten veli antoi Faissalille Koraanin luettavaksi.  Ja Faissal luki sen kokonaan.

Faissal kertoi Davidille puhelimessa: ”Miten on mahdollista, että ihmiset uskovat tuollaisia valheita?  Hän ihmetteli kuinka tämä kirja voisi todella olla Jumalan sana.  Hän oli järkyttynyt suuresta määrästä koraanin kohtia, joissa kerrottiin profeetan seksuaalisista väärinkäytöksistä, väkivallasta ja tapoista.

Hän luki myös, että koraani puhuu evankeliumista.  Hän meni ostamaan evankeliumin ja luki myös sen kokonaan.  ”Tämän jälkeen”, kertoo Faissal, ”Herra johti minua etsimään internetistä kunnes löysin sieltä Al Hayat’in.”

Faissal alkoi katsella meidän ja myös Rachid’in ohjelmia (toinen marokkolainen kristitty televisiokasvo).

Hän on hyvin kiitollinen meille jokaiselle.  Faissal kertoi Davidille kuinka hän tunsi onnea ja rauha tavalla, jota hän ei ollut koskaan ennemmin kokenut.  Hän myös ymmärsi muslimien elävän suuren valheen vankeina.

Hän kertoi sisärelleen ja kaikille veljilleen ja myös tyttöystävälleen uudesta uskostaan.  Nyt Faissal haluaa kasteen.  Ja kummiksi hän haluaisi Davidin.

.