Davidin kotikirkko -tiimissä on mukana Nouria Toulouse'n kaupungista.  Kun Nouria oli kahdeksan-vuotias hänen veljensä raiskasi hänet.  Seuraavaksi hänen oma isänsä raiskasi hänet.  Nouria puhui tästä kaikesta koko perheelle yrittäen saada pienen elämänsä järjestykseen.  Luonnollisesti kukaan ei häntä kuunnellut.

18-vuotiaana perhe antoi Nourian kiireesti avioliittoon.  Mies pahoinpiteli Nouriaa, joka menetti jopa näön toisesta silmästä pahoinpitelyjen tuloksena.

Tarina jatkuu yhtä onnettomana.  Nourian mies raiskasi oman tyttärensä, kun tämä oli 10-vuotias.  Nouria ei tästä tiennyt mitään.  Tytär ei uskaltanut puhua asiasta ennen, kuin nyt aikuisena ihmisenä ja Nourian erottua miehestään.

Nyt tytär väittää äitinsä tienneen raiskauksista eikä halua olla missään tekemisissä äitinsä kanssa.  Hän ei halua antaa anteeksi äidille tämän välinpitämättömyyttä.  Tämä on hirvittävä taakka Nourialle.

Neuvostamme hän nostaa syytteen miestänsä vastaan.  Vain näin hän voi todistaa tyttärelleen, että hän ei ole koskaan tiennyt kauheuksista, joita hänen lapsensa eli.  Saamme nähdä tarttuuko tytär syytteeseen, sillä ilman hänen todistustaan asia ei voi mennä eteenpäin.

Rukoilethan, että Nouria saisi tyttärensä takaisin.  Tällaisia tapauksia on aivan liikaa muslimimaailmassa.  Sydäntä särkee tämänkin äidin ja tyttären kohtalo.