Meillä oli todella levollinen ja kaikin puolin miellyttävä loppuvuosi!  Saimme jouluvieraaksemme yhdysvaltalaisen naislähetin, jonka tunnemme jo vuodesta 1977 lähtien.  Kutsuimme hänet luoksemme Pariisin läheltä, jossa hän työskentelee tästä syksystä alkaen.  Muutoin hän olisi mahdollisesti viettänyt nämä loppuvuoden juhlapäivät yksin.  Tänään hän palaa kotiin.

Muualla maailmassa kristityillä ei ole todellakaan ollut joulurauhaa.  Suomessakin on varmasti kerrottu tiedotusvälineissä mitä on tapahtunut Egyptissä jne.  Jos siellä päässä puuttuu tietoa, niin ilmoittakaa, että voin tiedottaa.

Ystävämme Lindan kanssa tapasimme täällä etelässä asuvia yhteisiä ystäviämme, joista joitakin emme olleet tavanneet muutamaan vuoteen!  Eli todellakin saimme nauttia iloisista hetkistä ja ulkoilla (tämä on meille harvinaista herkkua) kiipeilleen merenrantakallioilla uudenvuodenpäivänä, jolloin meillä oli mitä ihanin ilma.

Muita kotiuutisia on se, että perjantaina Juniorimme aloittaa tenttikautensa, joka jatkuu ensi viikon (suurin piirtein).  Rukoiletko hänen puolestaan, että hän läpäisisi kaikki tentit, sillä muussa tapauksessa hänet saatetaan pullauttaa pois yliopistosta...  

Magdalena on omalta osaltaan ollut hieman rauhaton.  Hän on ottanut liikaa sydämelleen nämä ensimmäiset kaikenlaisen pahuuden keskeltä valtion huostaan otetut lapset, joiden parissa hän työskentelee.  Tämä auskultointi kestää helmikuun loppuun ja sitten seuraa auskultointi asianajotoimistossa, mutta missä ei ole vielä selvinnyt.

David kärsii polvensa kanssa edelleen, mutta on käynyt lääkärissä eikä kyseessä onneksi ollut mitään murtumaa tai luiden katkeamista.  Kestää vain aikansa ennen kuin tuo joko lihasrepeämä tai nivelsiteen vahingoittuminen paranee.

Lue ehdottomasti tätä seuraava artikkeli!!!