Saimme tämän sähköpostin egyptiläiseltä kristityltä naiselta, joka asuu Marseillessa ja osallistuu järjestämiimme tilaisuuksiin (olen käyttänyt hänen käyttämiään tummennuksia ja alleviivauksia jne.):
 
"Kirjoitan tämän viestin, että voisitte rukoilla coptien (onkohan suomalainen sana kirjoitettu noin...) puolesta, joita surmataan Egyptissä.  Heitä vainotaan edelleen (ja on vainottu jo pitkään)!

Oletan, että te kaikki olette kuulleet puhuttavan coptien joukkomurhasta uudenvuodenaattona heidän poistuessaan keskiyön messusta!  Joukkotiedotusvälineet puhuvat 21:stä kuolleesta, mutta todellisuudessa kuolleita on yli 200!!  ja satoja on loukkaantunut vakavasti (jalkoja puuttuu, käsiä puuttuu,...   ja vielä pahempaa).

Siksi pyydän teitä kaikkia rukoilemaan koko sydämestänne coptikristittyjen puolesta, koska olemme saman ruumiin jäseniä: Kristuksen ruumiin jäseniä!  Ja lähettäkää tämä viesti ystävillenne, että he voivat rukoilla myös.

Meidän tulisi rukoilla myös nuorien kristittyjen puolesta, jotka kapinoivat ja jotka näkevät hirveitä asioita tällä hetkellä.  Rukoilkaa, että Jumala voisi heitä auttaa ja ennen muuta, että he voisivat säilyttää uskon näinä vaikeina aikoina!

Kiitän teitä ja olkaa kaikki siunattuja.

Bernadette"

Marja-Liisa: 45 000:n coptin turvallisuus on uhattuna jopa Ranskassa.  Tänä aamuna kuulin radiosta ainakin yhden coptiseurakunnan jäsenen saaneen uhkailuja, joten seurakunnat ovat tällä hetkellä poliisiturvan suojeluksessa.