Vuonna 2005 Näima näki televisio-ohjelman "Al Hayat" -kanavalla.  Näimaa kosketti kovasti tämä ohjelma ja samana yönä hän näki kauniin unen.  Tällä kertaa hän näki unta Jeesuksesta itsestään, joka katsoi Näimaa rakkauden täyttämin silmin. Tämä uni antoi Näimalle rauhaa ja luottamusta, joten Näima alkoi rukoilla sydämessään, että Jumala näyttäisi hänelle totuuden. 

Näiman rukoiltua hänen sisarensa soitti ja kertoi mitä hänelle oli tapahtunut.  Sisar oli ollut etsimässä internetistä erittäin tunnetun imamin rukousta.  Hän oli naputtanut tämän imamin nimen, mutta olikin osunut yhdelle Al Hayatin kotisivulle. Siellä ohjelman teemana oli juuri ihmisen ja Saatanan välinen taistelu.  Ohjelman jälkeisenä yönä unessa Jeesus puhui hänelle ja sanoi olevansa tie ja totuus.

Seuraavana päivänä Näiman sisar kertoi unestaan naapureilleen ja he vakuuttivat, että unessa oli ollut Saatana eikä Jeesus. Mutta sisar oli varma löytäneensä totuuden, koska hänellä oli rauha sydämessään.  Vielä kerran Jeesus näytti sisarelle näyn.  Hän näki Jeesuksen, joka sanoi: "olen Jeesus, issa ibn Mariam (Marian poika)".  Sitten Jeesus antoi Näiman sisarelle valoa ja käski häntä antamaan tämän valon naiselle ja hänen tyttärelleen, jotka olivat häntä lähellä.

Näiman sisar antoi sydämensä Jeesukselle.  Hän oli aloitti raamattupiirissä käynnin.  Unensa ja näkynsä jälkeen hän puhuu Jeesuksesta ennen muita musliminaisille.  Ja naiset ottavat Sanan hyvin vastaan.  Nyt sisarella on pieni seurakunta kodissaan.  Tällä hetkellä kymmenen naista kokoontuu usean kerran viikossa rukoilemaan ja lukemaan Jumalan Sanaa.

Näima kertoo vielä lisää...  Tämä oli hänen sisarensa kertomus.