Torstaina olimme edustettuina harrastuspiirissä Marignane’n kirkossa.  Meillä oli siellä hyvä yhteys algerialaiseen Nadia’an, joka on jo tehnyt päätöksensä seurata Jeesusta.  Hänellä on kuitenkin vielä kysymyksiä mielessä ja hän joutuu taistelemaan sisäisesti.  Hänen perheensä on hänet hylännyt, koska perhe halusi Nadian myyvän itseään kadulla tuodakseen rahaa perheelle.  Tähän Nadia ei suostunut.  Hän pyytää rukousta, että Herra auttaisi häntä muuttamaan monia asioita elämässään.  Viimeinen asunto, joka hänellä on ollut, oli autotalli, jossa ei ollut mitään peseytymismahdollisuuksia vessasta puhumattakaan ja päivät hänen oli vietettävä jossakin muualla. 

Paikalla oli myös toinen rouva, Isabelle, joka käy säännöllisesti « varattomien kaupassa » ja joka nyt tuli ensimmäistä kertaa seurakunnan harrastuspiiriin.  Rouva halusi puhua, koska hän oli kuullut Saran ja Brahimin laulavan kirkossa jonakin sunnuntai-iltapäivänä.  Laulut olivat koskettaneet häntä.  Hän halusi rukoilla yhdessä terveytensä puolesta ja myös hänen huumeita käyttävän tyttärensä puolesta.  Hän sanoi tuntevansa olevansa vapautunut ahdistuksesta rukouksen jälkeen.  Se helpotti hänen mieltään. 

Isabelle otti vastaan Jeesuksen Vapahtajanaan ja haluaa ymmärtää Jumalan Sanaa.  Hän haluaa lukea Raamattua yhdessä kanssamme.   Isabelle käyttää masennuslääkkeitä, koska hänellä on paljon ongelmia elämässään.  Hän uskoo kuitenkin Jeesuksen voivan parantaa hänen masennuksensakin.  Hän haluaa, että rukoilisimme hänen masennuksensa helpottumisen puolesta.  Hän myös haluaa oppia Jumalan Sanaa ja pyysi Raamattua, joka tietysti on luvattu hänelle tuoda.