Tilanne Pohjois Afrikassa on tiukka, kuten voitte nähdä myös uutisissa Suomessa. Nyt Libya on sulkenut rajansa Tunisian ja Egyptin välillä.
 

 
 

Eilen David sai yhteyden tunisialaiseen Fethi-ystäväämme, josta olemme puhuneet monesti ennenkin.  Kyselimme kristittyjen tilanteesta ja hän sanoi, että tällä hetkellä heillä ei ole erityisiä ongelmia, vaan ongelmat ovat samoja muiden tunisialaisten kanssa.  Turvallisuutta ei ole enää missään.  Kaduilla pelottaa kulkea.  Tällä hetkellä turvallisuus olisi tärkein tarve. 
 

Muutaman päivän sisällä 5000 tunisialaista on paennut Italian omistamalle Lampedusa-saarelle, koska turvallisuus  on poissa rajoillakin.  Nuoret ajattelevat sekavan tilanteen auttavan heitä pääsemään "kullanhohtoiseen" Eurooppaan.  Kaikki tietysti odottavat töitä.
 

 
 

Täytyy taas tänäkin päivänä toistaa, että RUKOILE nyt islamin vallan kaatumista.  Tämän selvemmin en osaa ajatuksiani sanoa.  Koko arabimaailma kuohuu.  Algeriassa kansannousu tukahdutetaan kovin poliisiottein, joita saamme todistaa television välityksellä.  Marokko yrittää saada kansannousua aikaan "face-book'in" voimin.  Ja tässä me näemme sähköisten viestimien merkityksen tänä päivänä!!!  Niiden avulla aukeavat Jumalan armosta mahtavat mahdollisuudet evankeliumille.
 

 
 

Pieni tieto työstämme.  Eli David on näkyvissä Al Hayat -kanavalla tiistaina ja torstaina Suomen aikaa 11h00 ja 17h00 tai 16h00.  SAT7 odottaa Malagalta sarjaa, jota siellä ei ehditä editoimaan kuin valitettavan hitaasti, koska heidän omat työnsä menevät meidän edelle.  Ehkä he saavat tehtyä editoinnin loppuun toukokuuksi tai kesäkuuksi. 
Rukousaihe on "God tv" ranskankielellä, joka on ottanut yhteyttä meihin, jos yhteistyö heidänkin kanssaan onnistuisi, mutta ranskankielellä, suuntautuen kuitenkin Pohjois-Afrikkaan ja Euroopan vierastyövoimalle.