Eilen ja edellispäivänä nuori nainen soitti pitkiä puheluita Pariisista Davidille.  Hän oli hyvin hyökkäävä asenteessaan puolustaen islamia, mutta kärsivällisesti David selitti ja vastaili hänen argumentteihinsa.

Sara soitti juuri pitkän puhelun, jossa hän kertoi lopultakin oman surullisen tarinansa.  Sara on marokkolainen hyvin suojellen kasvatettu 18-vuotias nuori nainen (mahdollisesti hän käyttää huntua).  Mitään varsinaista elämänkokemusta hänelle ei ole vielä ehtinyt kertyä..

Hänen vanhempansa lähettivät Saran opiskelemaan Pariisiin.  Hänen tuli asua turvallisesti äitinsa sisaren perheessä.  Kaikki alkoikin hyvin.  Paitsi, että jo viime syyskuussa opintojensa alussa Sara tajusi, että hänen Marokossa opiskelemansa fysiikka ei ollut riittävän pitkälle vietyä opiskeluihin Ranskassa.  Siten hänen täytyi jättää fysiikan opiskelu ja odottaa tulevaa syksyä aloittaakseen jonkin muun aineen opiskelun tämän ranskalaisen opiskelusysteemin mukaan.

Syksyllä sitten yhtenä yönä hänen setänsä tunkeutui Saran huoneeseen ja yritti raiskata tämän.  Sara selvisi pakoon matkalaukkunsa kanssa klo 3 Pariisin kaduille.  Hän löysi ystävällisiä ihmisiä, jotka ohjasivat hänen ilmeisesti nuorten varattomien naisten asuntolaan.  Jossain vaiheessa Sara oli tutustunut marokkolaiseen perheeseen, joka oli valmis majoittamaan hänet kotiinsa, koska Sara ei ollut rahan puutteessa, vaan hänen vanhempansa kustansivat kaikki hänen menonsa, joten hän saattoi maksaa ylläpidostaan.

Tällä hetkellä Sara siis asuu marokkolaisessa perheessä ja on ahdistunut.  Hän ei ilmeisesti voi oikein mennä edes ulos, koska perhe pitää sitä sopimattomana.  Nuorella naisella ei ole mitään tarvetta mennä ulos kulttuurin mukaisesti paitsi, jos hän ei opiskelee tai tee työtä.

Sara ei ole kertonut tapahtuneesta edes vanhemmilleen, koska hän itse sanoo, että kukaan ei häntä kuuntelisi tai uskoisi.  Nainen ei ole minkäänarvoinen muslimien keskuudessa - ei edes oma lapsi.  Näin hän ymmärtää, vaikka hän aloitti yhteydenottonsa meihin nimenomaan islamia puolustaen.  Davidille hän soitti kuunneltuaan häntä televisiossa.

Rukoillaan, että osaisimme osoittaa kristillistä rakkautta ja tukea tälle pelästyneelle nuorelle. Ja ennen muuta, että hän sen rakkauden ja turvan löytäisi Jeesukseta..

Pidän sinut tietoisena asioiden kulusta.