Näiman sisar kertoi sitten vuorostaan kokemuksistaan sisarelleen.  Naiset kertoivat uskostaan Marokossa asuvalle veljelleen, joka sisartensa tavoin kääntyi kristinuskoon.  Ja samoin kävi Marokossa asuville sisarusten äidille ja sisarelle, mutta nämä kaksi lopettivat ainakin uskostaan puhumisen muun perheen ja naapureiden painostuksen takia.

Näima itse on menettänyt kaiken uskonsa takia.  Hän menetti aviomiehensä, joka ei hyväksynyt Näiman elämänmuutosta.  Joka kerta, kun aviomiehelle sattui jotakin ikävää, hän sanoi sen johtuvan kirouksesta, joka on heidän päällään Näiman islamista luopumisen takia.  Mies jättä Näiman yksin poikansa kanssa.  Lisäksi mies vei mennessään Näiman oleskeluvan Ranskassa olemiseen, jota Näima oli joutunut odottamaan 12 vuotta ennen sen saamista.  Samana päivänä, jona Näima sai odotetun, lailliseen oleskeluun oikeuttavan oleskeluluvan, mies otti luvan pois häneltä.

Näima ei kuitenkaan luovuttanuit, koska hän kestää kaiken Jeesuksen ollessa hänen kanssaan.  Tällä hetkellä Näima myy huonekalujaan muuttaakseen sisarensa luokse Pariisiin.  Siten he voivat elää uskonsa vapaasti.

Nyt on puolitoista vuotta siitä, kun Näima tuli tuntemaan Herran,  Huolimatta hänen vaikeista olosuhteistaan ja ongelmistaan, Näima luottaa Jeesukseen.  Hänen päätöksensä on varma.  Hän seuraa Jeesusta, koska Hän on todellinen tie ja totuus.

Näima pyytää rukousta itsensä ja poikansa puolesta ja myös sisarensa puolesta.  Hän pyytää Jumalaa vahvistamaan häntä, että hän kestäisi nämä vaikeat elämänsä hetket ja ihan konkreettisesti Jumalan apua huonekalujensa myyntiin, että hän voisi mennä rauhassa Pariisiin.

Tämä oli Näiman oma kertomus, jota en ole muuttanut millään tavoin.