Voi voi sentään, kun kirjoittaminen on jäänyt!!!  Olemme olleet tässä välillä minä Kroatiassa SANSAn ihanilla lähettipäivillä noin viikon ajan.  Se ei kuitenkaan ollut ihan pelkkää lomailua, vaan selvitimme monenlaista asiaa.  Samoihin aikoihin David oli Ruotsissa suurin piirtein SANSAa vastaavan järjestön (Norea) puhujana heidän kesätapahtumassaan.

Ja nyt järjestelemme kaikkea sekä kotona että tietysti toimistossa Suomeen lähtöämme varten.  Toimistolla on monenlaista ongelmaa tällä hetkellä, joten rukoilethan sielunvihollisen maan rakoon, jotta hän ei voi enää meitä ahdistella.  Jeesuksen veressä on voima.   Sanon tämän näin leikitellen, mutta emme ole paljon hymyilleet toimistossa viime aikoina. 

Olemme lähdössä JHS maanantaina 28.5. ajamaan ja perillä Kauhajoella meidän pitäisi olla 31.6. illalla.  Tilaisuuksistamme on tällä hetkellä varmoja
sunnuntaina 24.6. klo 13 juhannusseurat Virroilla sekä
Davidilla saarna ja lähetystilaisuus sunnuntaina 23.9. Jalasjärvellä.  Ja tietysti SANSAn mediapäivät Forssassa 8. - 10.6.  Meillä on siellä lähettikokous ja matkaan siunaaminen.  Olet mitä lämpimimmin tervetullut!

Nyt haluaisin pyytää sinulta erityistä rukousta Juniorimme puolesta, joka on lukenut maanantaina alkaviin lopputentteihinsä (saadakseen ensimmäisen yliopistollisen arvosanan oikeustieteessä) noin kolme viikkoa.  Kyllä näitä nuoria tulee sääli!  David on yrittämässä nyt toista kertaa tätä tenttiä läpi - edellinen kerta oli viime vuonna samaan aikaan ja välillä ei ole ollut mitään mahdollisuutta uusia tentti.  Taas kaikki riippuu tästä kerrasta.  Hän on aika kyllästynyt tähän kovaan lukemiseen.  Rukoile ole hyvä, että hän saisi nyt tenttinsä läpi!  Tenttejä on koko tämä alkanut viikko ja sitten vielä suullinen oikeushistorian tentti seuraavalla viikolla.  Tiedot onnistumisesta tulevat vasta ehkä ihan kesäkuun lopulla, joten rukousaikaa meillä on.  smiley  Pyydäthän ystäviäsikin rukoilemaan!

En pane tähän yhteistietojamme, koska olen alkanut saada outoja kommentteja, jotka koskevat tätä blogiani.  Jos seurakunnassa ei ole Suomen yhteistietojamme, niin SANSAsta ne aina saa.